Forsiden | Undervisning |

Etik og Seksuelle bevidsthed

børneskolens vigtigste fag
Etik er den teoretiske begrundelse for moralen og læren om den rette handlemåde.
  Etik er det vigtigste fag, som børnene kan lære i skole og børnehave, da det er så vigtigt at kunne skeldne imellem rigtig og forkert, godt og ondt.
  Et særligt alvorligt etisk problem opstår når seksualiteten vågner i børnene. Drengene slår på de små børn, og pigerne kaster sig over hestene, og alle kaster sig over pop idoler.
  Det helt etisk forkert at lade drengene slå på de små. Men det er heller ikke etisk rigtigt at lade pigerne kaste sig over store, stærke, lodne, stinkene heste, som er vansklige at styre, og kræver kærlig omsorg; foruden at hesten lytter tålmodig til ens bekymringer, uden at afbryde.  Hesten er kun et ufarligt mands symbol, et idol. Hestene forsinker pigernes nødvendige udvikling til kvinder.
  Pop idoler, sports idoler og katolske helgener er alle personer man kan gå op i, uden at det er farligt.
  Men livet er farligt (man dør af det), det er nødvendigt at lære alle børn, at være modige, at ture se det andet køn i øjnene.
 
Man kan ikke feje de store børns seksuelle problemer væk, derfor er man nødtil at tage dem alvorligt. For hvis de seksuelle problemer ikke blver løst imens børnene er børn, så er problermer stadigt uløste når børnene er blevet voksne.
index.html